Tip van de week

FST-7 Tip: Hoe kan glycerol helpen bij spierpompen tijdens het dieet?

FST-7 Tip: Hoe kan glycerol helpen bij spierpompen tijdens het dieet?

De 22-voudige Olympia-winnende coach Hany Rambod legt uit hoe glycerol kan helpen bij spierpompen tijdens het volgen van een dieet en wanneer je een 'plat' gevoel hebt. Tijdens het volgen van een dieet voel je je 'plat' omdat je een gebrek aan koolhydraten hebt. De koolhydraten die leiden tot glycogeen zorgen voor spieromvang.

Daarom, omdat je probeert gespierd en mager te worden, wil je hyperhydrateren met behulp van een product zoals EVP AQ.

Glycerol helpt water naar de spieren te brengen zonder koolhydraten. Het zou nadelig zijn om koolhydraten te gebruiken tijdens het dieetproces omdat dit je belemmert om gespierd te worden. Daarom kun je driedimensionale spieromvang creëren zonder de extra koolhydraten.

Je kunt het een geheim van de show noemen, want degenen die hun pompen willen verbeteren rond shows en tijdens ernstige calorietekorten beweren vaak dat ze er nooit vol uitzien of een pomp kunnen bereiken zonder het gebruik van glycerol. Vanwege hun lage koolhydraatinname is het uiterst uitdagend om naar de sportschool te gaan en die pomp te creëren waar je aan gewend bent.

Mis deze video niet waarin Hany Rambod alles uitlegt en laat zien hoe je glycerol kunt gebruiken om je spierpompen te verbeteren tijdens het volgen van een dieet.

 

Volgende lezen

FST7 Tip: Voor het trainen van de buikspieren
Optimaliseer herstel: de cruciale rol van stressvermindering