Blogs

S7: Een Combinatie van 7 Planten voor een Waanzinnige Pomp

S7: Een Combinatie van 7 Planten voor een Waanzinnige Pomp

Nee, we hebben het hier niet over de Audi S7, maar ik durf te wedden dat deze S7 nog steeds een glimlach op je gezicht tovert. Waar hebben we het dan over? Het gaat om de nieuwe gepatenteerde S7 van FutureCeuticals, Inc. Een nauwkeurige combinatie van zeven plantaardige ingrediënten die hebben aangetoond dat ze de niveaus van stikstofmonoxide (NO) met wel 230% kunnen verhogen. En het moet worden opgemerkt dat de toename die uit het onderzoek blijkt, afkomstig is van HUMAN studies, niet van knaagdieren. Als je zojuist verbaasd bent, ben je niet de enige. Met zo'n grote toename moet je misschien wat mouwloze shirts gaan kopen.

Waarom zou je hierom geven?

Het is simpel. In de sportschool jagen we allemaal op "de pomp". Het is dat strakke gevoel dat we krijgen wanneer onze spieren vol bloed zitten en onze bloedvaten verwijden, waardoor er een vaatwegenkaart van aderen ontstaat. Je ziet er in feite groter en voller uit wanneer de pomp er is. Natuurlijk is dit slechts een tijdelijke prestatie, maar het gevoel en de emotie die voortkomen uit het hebben van een pomp zijn ongelooflijk.

Maar behalve esthetische redenen, waarom zou je je druk maken om het verhogen van de niveaus van stikstofmonoxide in het lichaam? Het draait allemaal om prestaties. Door de wanden van bloedvaten te ontspannen en voedingsstoffen gemakkelijker door het lichaam te laten gaan, kun je essentiële voedingsstoffen en zuurstofrijk bloed naar de werkende spieren transporteren om niet alleen de algehele prestaties te verbeteren, maar ook te helpen bij herstel en spiervermoeidheid te verminderen - waardoor je harder en langer kunt trainen.

Nu zou je met je hoofd kunnen krabben, aangezien NO-producten al geruime tijd op de markt zijn - en je zou gelijk hebben. Maar er is nog nooit zoiets gedaan als S7 - wat het ongelooflijk innovatief en opwindend maakt voor de hele sportvoeding- en supplementenindustrie.

Jeff Van Drunen, president van FutureCeuticals, zei over S7: "Het probleem en de oplossing liggen in het feit dat ons lichaam een aanzienlijke en grotere hoeveelheid NO intern kan produceren zonder externe suppletie van nitraten."

De kracht van... planten?

Tenzij je onder een steen leeft, heb je de opkomst van de op planten gebaseerde beweging volledig gezien. Consumenten zoeken naar schonere, biologische en meer natuurlijke producten, van het voedsel dat we eten tot de supplementen die we consumeren. En consumenten in het algemeen worden steeds meer opgeleid over voeding en suppletie, wat de noodzaak creëert voor merken om hun profielen op te schonen en na te denken over de ingrediënten die ze in hun formulering opnemen. Over het algemeen is dit een geweldige ontwikkeling die betere algehele kwaliteit van producten en kwaliteitscontrole eist.

S7 van FutureCeuticals verlegt de grenzen en leidt de frontlinie van op planten gebaseerde prestatieproducten. Met slechts 50 mg kan S7 ongelooflijke shirtscheurende pompen leveren. Sterker nog, S7 verandert volledig de manier waarop we denken over en gebruikmaken van vasodilatatie-ingrediënten en -producten. S7 bevat geen nitraten (zoals natriumnitraat, bieten, bladgroenten) en helpt het lichaam om zijn eigen (endogene) stikstofmonoxide te produceren in plaats van exogene bronnen te gebruiken.

Wat zit er in S7?

  • Groene koffieboonextract 
  • Groene thee-extract 
  • Kurkuma-extract 
  • Zure kers 
  • Blauwe bes 
  • Broccoli 
  • Boerenkool 

Het is eigenlijk moeilijk te geloven wat voor resultaten er kunnen worden behaald door het gebruik van deze zeer specifieke combinatie van planten. We hebben nog nooit zoiets op de markt gezien. Vanwege de aard van dit op planten gebaseerde ingrediënt heeft FutureCeuticals vermeld dat de toepassingen eindeloos zijn. S7 kan worden gebruikt in RTD-dranken, capsules, tabletten, energiedranken, evenals poederproducten waarbij het doel is om de prestaties te verbeteren en ook een spierpomp te creëren.

Voor wie is S7 bedoeld?

Atleten Bodybuilders Sportschoolbezoekers S7 kan echt door iedereen worden gebruikt, ongeacht wat hun doel ook mag zijn. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een vaatverwijder, en aangezien S7 een klinisch getest op planten gebaseerd ingrediënt is, kan het geschikt zijn voor iedereen met een actieve levensstijl.

Gebruik in combinatie met andere supplementen

Aangezien S7 een natuurlijk ingrediënt is dat bestaat uit planten, kan het op veel verschillende manieren en met veel andere ingrediënten worden gebruikt. Vanwege de veelzijdigheid van zo'n ingrediënt zul je zien dat S7 wordt gebruikt in nieuwe Amino KEM Elite EAA Pump Volumizer en EVP AQ Premium Liquid Muscle Volumizer.

Je zult S7 zien in pre-workouts, intra-workouts, post-workouts, energiedranken en poeders, herstelproducten, pomp-specifieke producten en vele andere kant-en-klare of kant-en-klare supplementen. S7 is een ingrediënt waar je naar moet uitkijken, aangezien het onderzoek en de resultaten verbluffend zijn.

Volgende lezen

FST7 Tip: Incline DB Press met Derek Lunsford
FST-7 Tip: Hany's favoriete Spider Curls