Tip van de week

FST7-Tip: De grootste fout die bodybuilders en coaches maken in het off-season

FST7-Tip: De grootste fout die bodybuilders en coaches maken in het off-season

"24X Olympia winnende coach Hany Rambod onthult de grootste fout die veel concurrenten en coaches maken in het off-season. Er is een groot verschil tussen groter zijn met massa versus groter zijn met proportie. Het is de #1 fout. Je wilt werken aan je algehele volheid en grootte, maar de meeste mensen volgen het gewicht op de weegschaal.

Als je een zwak lichaamsdeel hebt, focus er dan op door ze aan het begin van de week te plaatsen, maar er is veel meer aan de hand dan dat. Train het zwakke deel van je lichaam langzaam met een geest-spierverbinding en zorg ervoor dat je de training ondersteunt met een goede maaltijd en de juiste supplementen om je lichaam in de beste omgeving voor groei te ondersteunen.

Alleen omdat je 280 lbs bent - zie je eruit als 280 lbs? Ben je kwalitatief aan het groeien op de juiste lichaamsdelen? Benut je je lichaamsdelen maximaal terwijl je probeert je zwaktes te minimaliseren? Is je programma gebouwd rond je doelen? Ondersteunt je voedings- en supplementenprogramma je doelen?"

Volgende lezen

FST-7 Tip: Het gebruik van aminozuren voor spiergroei en herstel.
FST7-Tip: Kan Cardio Spieropbouw Vernietigen?