Tip van de week

FST7-Tip: Laat je armen groeien met variaties van Spider Curls

FST7-Tip: Laat je armen groeien met variaties van Spider Curls
Als er één vraag is die Hany meer krijgt dan alle andere, dan is het wel hoe je je armen kunt laten groeien. Laten we eerlijk zijn, niemand wil rondlopen met kleine armen die worden overtroffen door je mouwen, noch wil je je onzeker voelen door een klein T-shirt te dragen alleen maar om je armen groter te laten lijken.

Nou, we hebben de tips om je armen te laten groeien!

In deze video laat 24X Olympia-winnaar Hany Rambod zien hoe je JE ARMS KUNT LATEN GROEIEN met variaties van spider curls met een hamergreep. Als je deze oefening niet gebruikt, zul je er dol op zijn.

Normaal gesproken worden spider curls gedaan met een traditionele greep, maar als je nieuwe spiergroei wilt stimuleren en je armen wilt laten groeien, moet je de biceps vanuit een andere hoek raken.

Een andere methode om groei te stimuleren en je armen te laten groeien, is het gebruiken van gedeeltelijke herhalingen aan het einde van een set. Door een hellende bank te gebruiken voor spider curls minimaliseer je de momentum en daardoor gebruik je meer van de biceps om het gewicht te verplaatsen met toegevoegde tijd onder spanning.

FST-7 Tip: Verander de variatie van de greep met een rechte stang of gebogen stang of verander van traditionele naar hamergreep. Houd het fris en raak de spiervezels vanuit alle hoeken om effectief je armen te laten groeien.

Probeer deze oefening tijdens je volgende armtraining en laat ons weten wat je ervan vond om het aan je routine toe te voegen!

Volgende lezen

FST7-Tip: Waarom zouden Elektrolyten met Glycerol gebruikt moeten worden?
FST7-Tip: De sleutel tot zittende hamstringkrullen