Blogs

Wie is de CEO van Evogen?

Wie is de CEO van Evogen?
Hany Rambod, Oprichter en CEO

Bijgenaamd "The Pro Creator," heeft Hany Rambod al meer dan 24 jaar kampioenschapswinnende lichamen gebouwd. Zijn baanbrekende FST7-systeem heeft zijn klanten geholpen om in totaal 24 Olympia-titels te winnen. Op zijn lijst staan winnaars van Mr. Olympia, Ms. Figure Olympia, 202 Olympia en de huidige 212 Mr. Olympia-winnaar Derek Lunsford.

Als Rambod niet bezig is met het coachen van wereldtoppers, is hij de baas bij Evogen Nutrition. Met zijn diploma in biologie met nadruk op hersenfysiologie maakt Evogen Nutrition een snelle opmars.

De producten waren eerst exclusief voor Rambod's topsporters, maar pas de laatste jaren zijn ze voor iedereen beschikbaar. Rambod is trots op het brengen van alleen goede vernieuwingen naar zijn klanten wereldwijd. De producten van Evogen Nutrition zijn belangrijk voor het succes van elk FST-7-programma vanwege hun invloed op groei, herstel en spieropbouw.

De Start van Evogen Nutrition

Vroeger konden alleen topsporters de exclusieve, speciale supplementen van Hany gebruiken. Na elke winst op nationaal en professioneel bodybuildingniveau viel op dat alle kampioenen iets gemeen hadden: ze waren niet alleen superdroog, maar ook groot, vol en rond.

Er ontstond een soort geheim over de formules die Hany met zijn atleten gebruikte. Maar het was lastig voor anderen om dezelfde resultaten te behalen. Ten eerste moesten atleten verschillende producten combineren, en dat zorgde soms voor conflicterende ingrediënten, vulmiddelen en suiker. Ten tweede wist niemand de juiste verhoudingen van ingrediënten. En ten derde waren de beste versies van de belangrijkste ingrediënten nog niet te koop.

Dus Evogen besloot om aan de enorme vraag te voldoen en maakte de producten beschikbaar voor het grote publiek.

Als je een product van Evogen koopt, weet je zeker dat een atleet het heeft ontwikkeld, voor atleten. Hany begon al op jonge leeftijd met Natural Bodybuilding en zette zijn amateur carrière voort terwijl hij studeerde aan UCSB, waar hij zijn kennis in de praktijk bracht in de sportschool, op het veld en op het podium.

Volgende lezen

FST-7 Tip: Voor het trainen van hetzelfde lichaamsdeel 3 keer per week
FST7 Tip: voor Pendulum Squats