Blogs

Wat is het verschil tussen Amino KEM en Cell KEM PR?

Wat is het verschil tussen Amino KEM en Cell KEM PR?

Als het gaat om het maximaliseren van je resultaten, is er geen tekort aan opties beschikbaar van Evogen Nutrition. Veel van de supplementen die ze aanbieden, kunnen worden gestapeld om de voordelen verder te verbeteren en te versterken - Amino KEM en Cell KEM PR vormen daarop geen uitzondering.

Dat gezegd hebbende, met de brede variëteit aan supplementen in hun portfolio kan het verwarrend worden welke te gebruiken, wanneer, en wat de verschillen zijn tussen sommige van de producten en formuleringen. Een van de meest gestelde vragen is wat het verschil is tussen Amino KEM en Cell KEM PR. Ze bevatten immers allebei aminozuren, maar hun gebruik en timing zijn volledig onafhankelijk van elkaar.

In dit artikel zullen we verder uitleggen wat het verschil is tussen Amino KEM en Cell KEM PR, hun doel, timing, en hoe je ze samen kunt gebruiken om betere prestaties, herstel en spiergroei te zien.

Vergelijkbaar maar niet hetzelfde - Amino K.E.M. en Cell K.E.M. PR

Zowel Amino KEM als Cell KEM PR zijn supplementen die kunnen worden gebruikt door atleten en fitnessliefhebbers. Of je nu op het hoogste niveau wilt concurreren of iemand bent die een actieve levensstijl leidt en er gewoon op zijn best uit wil zien en zich wil voelen, zowel Amino KEM als Cell KEM PR kunnen waardevolle aanvullingen zijn op je voeding en supplementenregime.

Amino KEM is een product dat een mix van essentiële aminozuren, elektrolyten en andere voedingsstoffen bevat, zoals het gepatenteerde S7®, dat is ontworpen om spierherstel, hydratatie en algemene prestaties te ondersteunen. Het is geformuleerd om atleten en fitnessliefhebbers te helpen hun trainingen te optimaliseren en sneller te herstellen na intense lichaamsbeweging.

Aan de andere kant is Cell KEM PR een meer allesomvattend supplement dat een breder scala aan ingrediënten bevat, waaronder aminozuren, elektrolyten, gepatenteerde NO3-T® Creatine Nitrate en andere voedingsstoffen zoals gepatenteerde Sensoril®. Dit krachtige supplement is ontworpen om spiergroei en herstel te ondersteunen, de kracht en krachtoutput te vergroten en de algehele spiervolheid te verbeteren.

Dus, hoewel zowel Amino KEM als Cell KEM PR aminozuren en elektrolyten bevatten, is Cell KEM PR een uitgebreider supplement dat ook creatine en andere ingrediënten bevat die niet in Amino KEM worden aangetroffen. Dat betekent niet dat Amino KEM niet nuttig is. Uiteindelijk zal de keuze tussen deze twee producten afhangen van je specifieke fitnessdoelen en behoeften, maar weten hoe je beide producten kunt gebruiken en combineren is essentieel.

Wat is het verschil tussen Amino K.E.M. en Cell K.E.M. PR?

Nogmaals, hoewel sommige ingrediënten overlappen, is dat niet per se slecht voor degenen die een geweldige combinatie willen creëren door beide producten te gebruiken. Beide producten zijn sterk genoeg om afzonderlijk te worden gebruikt, maar het feit dat je een intra- en post-workout product hebt wanneer je Amino KEM en Cell KEM PR combineert, geeft je dat extra voordeel om je resultaten te versnellen door een juist herstel en spiergroei te bevorderen.

Laten we beide producten afzonderlijk bekijken en dieper ingaan op de verschillen tussen Amino KEM en Cell KEM PR.

Amino K.E.M.

Maximale bloedtoevoer, spiergroei en hydratatie - verbeterde formule voor tijdens de training.

Sommige mensen hebben nog nooit eerder een supplement tijdens de training gebruikt, en dat is oké. Moet je een tijdens de training supplement zoals Amino KEM gebruiken? Nee, niet per se. Maar zodra je er een in je training introduceert en het verschil in je workouts ervaart, is de kans groot dat je er nooit meer zonder wilt. Maar het feit blijft dat het herstel na de training is wat je resultaten kan maken of breken.

De rol van een supplement tijdens de training is om het herstel te verbeteren en de prestaties gedurende de hele duur van een trainingssessie te helpen verlengen, en dat is precies wat Amino KEM is ontworpen om te doen.

Evogen Nutrition Amino KEM is een elite EAA-pompvolumisator. Wat betekent dat? Het betekent dat dit supplement tijdens de training essentiële aminozuren bevat, ingrediënten die de bloedtoevoer en spierpompen verbeteren zoals het gepatenteerde S7®, en ook belangrijke elektrolyten bevat om jou en je spieren gehydrateerd te houden tijdens intense trainingen om de prestaties gedurende je training te verbeteren en te behouden.

Belangrijke ingrediënten in Amino KEM:

  • 2:1:1 BCAA/EAA-matrix
  • Betaine
  • Kokoswaterpoeder
  • S7®

Cell K.E.M. PR Pure Recovery

Maximaal herstel, spiergroei, kracht en spiervolheid - krachtige post-workout herstelversterker.

Als je al jaren een supporter bent van Evogen Nutrition, vraag je je misschien af wat het grote verschil is met Cell KEM PR. Natuurlijk, Cell KEM is al jaren op de markt tot de formule werd verbeterd en de geboorte van Cell KEM PR werd geïntroduceerd, wat een veel krachtiger en potentieel post-workout supplement creëerde.

Evogen Nutrition Cell KEM PR is een allesomvattend post-workout herstelproduct dat gepatenteerde ingrediënten bevat die zijn aangetoond om spierherstel en groei te maximaliseren. Ook hoef je je vermogen om een pomp tijdens je training te bereiken niet te beëindigen wanneer je de sportschool verlaat. Met Cell KEM PR en de hulp van gepatenteerde NO3T® Creatine Nitrate, kun je je spiermassa langer behouden na je trainingssessie, terwijl je ook je kracht en krachtoutput verhoogt.

Alles bij elkaar genomen is de formule van Cell KEM PR ontworpen om je te helpen de beste resultaten te behalen door je spieren te voorzien van de benodigde voedingsstoffen voor geavanceerd spierherstel en groei.


Belangrijke ingrediënten in Cell KEM PR:

  • 4:1:1 BCAA/EAA-matrix
  • Creatine Monohydraat
  • NO3T® Creatine Nitrate
  • Sensoril®


Beter samen

Het stapelen van supplementen is niets nieuws - mensen doen dit al sinds supplementen op de markt kwamen. Waarom? Om hun resultaten te maximaliseren en het meeste uit hun training en herstel te halen.

Je legt in feite een gigantische puzzel in elkaar, en de stukjes bestaan uit training, voeding en supplementen. Elk van die categorieën heeft zijn eigen set puzzelstukjes die moeten worden samengevoegd om het hele beeld te creëren dat je probeert te bereiken. Daarom is het stapelen van supplementen zoals Amino KEM en Cell KEM PR bovenop een gezond voedings- en trainingsprogramma ideaal.

Hieronder staat een tabel die de verschillende voordelen van Amino KEM en Cell KEM PR laat zien, zodat je een beter beeld krijgt van hoe je het ene product boven het andere kunt benutten en waarom ze een krachtig duo zijn wanneer ze worden gestapeld. 

Amino K.E.M.  Cell K.E.M. PR
Primaire Doel Bloedstroom, Spiergroei, Hydratatie.                 Herstel, Spiergroei, Kracht, Volheid
Koolhydraten/Suiker 0 g 0 g
Primaire Timing Tijdens de training Na de training
Bevordert Herstel, Reparatie, en Vermindert Spierpijn JA JA
Bloedstroomverhogende middelen Plantaardig Aminozuren en Nitraat Gebaseerd
Aminozuurstrategie 2:1:1 BCAA/EAA 4:1:1 BCAA/EAA
Bevat Creatine voor Krachtopbouw NEE JA (Creatine Monohydraat & NO3T Creatine Nitrate)
Bevat Hydratatiecomplex JA NEE
Bevat Stressverlagende Matrix NEE  JA (Sensoril en NO3T Creatine Nitrate)
Gepatenteerde Ingrediënten S7 Sensoril en NO3T Creatine Nitrate
Porties 30 30
Stapel Beide voor een Tijdens-/Na de Training Combinatie JA


Zoals je kunt zien, hebben de formules enkele overlappende aspecten, zoals de essentiële aminozuren. Maar nogmaals, dat is niet slecht. De aminozuren in Amino KEM zijn perfect voor snel herstel tijdens trainingssessies, zodat je je lichaam elke trainingssessie tot het uiterste kunt pushen zonder vroegtijdig tegen een muur aan te lopen. Vervolgens heb je de aminozuren in Cell KEM PR die ideaal zijn na de training voor verbeterd herstel en om spierweefsel te helpen repareren en opbouwen.

De een-twee klap van Amino KEM en Cell KEM PR vormt het perfecte duo om te voldoen aan je behoeften voor tijdens- en na de training, terwijl ze ook zaken als kracht, vermogen, volumisatie, hydratatie en spiergroei versterken.

Sommige dingen zijn gewoon beter samen, en Amino KEM en Cell KEM PR zijn iets dat afzonderlijk kan worden gebruikt, maar wanneer ze worden gecombineerd, leveren ze een harmonie van ongeëvenaarde resultaten.

 

Scopri di più

FST7 Tip: De Beste Schoenen Voor Leg Day
FST7 Tip: Incline DB Press met Derek Lunsford