Tip van de week

FST-7 TIP: Hany's gedachten over massagepistolen? Actieve therapie?

FST-7 TIP: Hany's gedachten over massagepistolen? Actieve therapie?

In de tip van deze week van FST-7, mogelijk gemaakt door Evogen Nutrition, deelt Hany Rambod zijn gedachten over het gebruik van massageguns voor actieve therapie.

De coach die 22 keer Olympia heeft gewonnen, bespreekt het belang van actieve therapie en hoe massageguns of een foamroller kunnen bijdragen aan het ontspannen van de spieren.

Hij merkt echter ook op dat er niets beter is dan een diepe bindweefselmassage om de spanning los te laten. Massageguns zijn goed als aanvulling op massage, maar geen vervanging als het erom gaat druk op de spieren uit te oefenen om ze actief te ontspannen.

Met steeds meer mensen die massageguns voor thuisgebruik aanschaffen, leek het Hany een goed idee om wat dieper op het onderwerp in te gaan en je een beter begrip te geven van hoe je massageguns op de juiste manier kunt gebruiken in jouw voordeel.

Als je last hebt van intense spierpijn, stijfheid of het niet volledig kunnen ontspannen van een spier, mag je Hany's nieuwste video waarin hij zijn gedachten over massageguns deelt en alles wat daarmee samenhangt, niet missen.

Scopri di più

FST7 Tip: Heeft slaap invloed op je gains?
FST7-Tip: Gebruik dual cable lat pulldowns om een grotere rug te bouwen.